Düden Çayı ve Cırnık Köprüsü’nün Temizlenmesi

Kentimizin bereketi Düden Çayı'na gözümüz gibi bakıyoruz

Kentimizin bereketi Düden Çayını üzerindeki tarihi Cırnık Köprüsü’nden başlayarak denize döküldüğü yere kadar katı atıklardan arındırarak bir başka doğal güzelliğimizi daha ön plana çıkarıyoruz.

Söz konusu alan birinci derece sit alanı ilan edilmiş olması bakımından da önemli. Bu çerçevede Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Antalya Valiliği, Devlet Su İşleri, Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü, KUDEB ve Muratpaşa Belediyesi ile işbirliği içinde alanın doğal dokusuna zarar vermeden genel çevre temizliğinin gerçekleştirilmesini sağlıyoruz. Turizm açısından da önemli bir cazibe merkezi olan Düden Çayına kentimize yakışır şekilde bakıyor ve denetimlerden geçiriyoruz.