Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Raylı Sistem Hattı

Planlama Alanı Antalya İli, Muratpaşa Belediyesi sınırları içerisinde mevcut raylı sistem hattının son durağı olan Meydan dan başlayarak, Aksu Belediye sınırları içerisindeki EXPO 2016 kadar olan bölgeyi kapsamaktadır. Söz konusu raylı sistem hattı Meydandan başlayarak Aksuda Perge Antik kentine giden kavşağa kadar yolun refüj kısmında sonrasında ise yolun kuzeyinden devam ederek Expo 2016 ulaşmaktadır. Proje kapsamında hattın Havalimanına da giriş bulunmaktadır. Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Raylı Sistem Hattı Projesi UKOME Genel Kurulunca uygun bulunmuş, söz konusu raylı sistem projesi şematik olarak 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlara işlenmiştir.

Büyük Görsel için tıklayınız