Serik İlçesi Töngüşlü Mahallesi Eğitimi

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Bitkisel Üretim Şube Müdürlüğü olarak eğitimlerimize yeni eğitimler ekleyerek devam ediyoruz. Töngüşlü Mahallesinde müdürlüğümüzce Kalıntı, Zirai Mücadele ve Pestisit  konulu eğitimler düzenlenmiştir. Bu eğitimde ilimizde pestisit kullanımının azaltılmasına yönelik alternatif yöntemler, entegre mücadelenin yöntemleri, biyolojik mücadele prensipleri ve zirai mücadelede kültürel önlemlerin yeri ve önemi konuları ele alınmıştır. Ayrıca Töngüşlü Mahallesi çiftçilerimizin isteği üzerine daha önceden vermiş olduğumuz Organik Tarım ve İyi Tarım Uygulamaları konusunda eğitimlere de yer verilmiştir. Bilinçli tarım için Büyükşehir Belediyesi olarak verdiğimiz eğitimler hız kesmeden mahallelerimizde devam edecektir.