Üreticilerimize Tarımsal Eğitim İyi Gelecek

Tarımsal Eğitim Çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi, tarımsal alanda eğitim çalışmalarına hız vermeden devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Bitkisel Üretim Şube Müdürlüğü Ekibi, Elmalı İlçemizin Salur Mahallesinde domates ve biber üreticilerine, üretim konusunda eğitim düzenledi. Salur Mahallesi’nde gerçekleşen çiftçi buluşmasına 80 üretici katıldı. Üreticilere yeni teknolojiler ve bitki besleme konuları anlatıldı. Verilen eğitimlerle örtü altı üretimde, verimin arttırılması hedeflendi. Ayrıca eğitimin yanı sıra, İyi Tarım Uygulamaları’na geçiş süreci anlatıldı. Eğitim sonrası Salur Mahallesi Muhtarı Veli DİKİCİ ile pazarlama konusunda yaşanan sorunlar değerlendirildi. Oldukça verimli geçen eğitim sonunda katılımcılara eğitim sertifikası takdim edildi.