İlçeler Mevcut Toplu Taşıma Hatları Tespit

Toplu taşıma sistemine dahil olan 14 adet ilçede mevcut hat tespitleri yapılmış, Ulaştırma Bakanlığı’ndan kurumumuza devredilmiş tüm D4 belge sahibi taşımacıların evrakları ve güzergahları bilgisayar ortamına aktarılmıştır.

İLÇELER HAT PLANLAMA ÇALIŞMASI
Manavgat ilçesinde ulaşım sıkıntısı olan mahallelerde talep üzerine yerinde arazi çalışması yapılmış ve yeni hatlar planlanmıştır. Oluşturulun hatların UKOME Genel Kurulu kararları alınmıştır.
Kemer ilçesi genelinde mahalle muhtarları ile toplantı yapılarak hat talepleri alınmış, alınan talepler ve mevcut hatlar değerlendirilerek yeni hatlar planlanmıştır.Kaş ilçesi genelinde mahalle muhtarları ile toplantı yapılarak hat talepleri alınmış, alınan talepler ve mevcut hatlar değerlendirilerek yeni hatlar planlanmaktadır.