Genel Tanıtım

Birim Yöneticisi

()

Görev ve Sorumluluklar

a) Belediyemizin başvurabileceği ulusal ve uluslararası açılan fonları takip etmek, projelerin hazırlanmasını sağlamak ve çalıştaylar düzenlemek suretiyle yeni ve özgün projelerin oluşturularak fon ve destek programlarından Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en etkin şekilde faydalanmasını sağlamak.
b)  Belediyemizin ilgili birimlerine proje yazma desteği vermek.
c) Avrupa Birliği’ne katılım sürecinde ulusal ve uluslararası düzeyde gerçekleşecek etkinlerden haberdar olmak, çeşitli etkinliklere ve toplantılara aktif olarak katılmak.
ç)  “Hareketli Şehirler Ağı” projesi çalışmalarını yürütmek.
d) Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen Eurodesk Ağı faaliyetlerine katılmak ve Eurodesk Temas Noktası olarak faaliyetler organize etmek, yüz yüze, telefon ve e-posta yoluyla gençlere Avrupa Fırsatları hakkında bilgi vermek.
e) Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında yürütülen Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) etkinliğini yürütmek.
f) Avrupa Birliği Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu (ABUDYK) çalışmalarını koordine etmek, alt çalışma grubu toplantılarına katılmak ve ilgili çalışmaları yürütmektir.
g) Kurum ve Kuruluşlar ile (kamu, stk, üniversite, özel ve tüzel kişilikler) çözüm ortaklığı sağlamak amacı ile işbirliği yapmak.

Mevzuat

Mevzuata ulaşmak için tıklayınız