Gazipaşa’da sinema keyfi
06 Aralık 2017, Çarşamba

15 Temmuz 3D sinema ile gösterildi. Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz’u 3D sinema ile anlatıyor. Gazipaşa’daki 25 okulda ve Cumhuriyet Meydanı’nda 15 Temmuz anısına gerçekleştirilen sinema gösterimi büyük ilgi gördü.

Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinlikleri ilçelerle buluşturmaya devam ediyor. Gazipaşa İlçesinde eğlence içerikli 10D sinema gösterimi ve 15 Temmuz hain darbe girişimi anısına hazırlanan 3D gösterim Gazipaşalı öğrenciler ve vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
 25 OKULDA GÖSTERİM YAPILDI
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın vagonların içerisine özel olarak tasarlanan 10D ve 3D sinema sistemi ile Gazipaşa’da 5 ilk ve Ortaokulda gösterim yapıldı. Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’nda da özel bir gösterim yapıldı.