Kumluca ve Finike’ye sıcak asfalt
07 Ağustos 2017, Pazartesi

Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki asfalt yatırımlarına hız verdi. Kumluca İlçesinde yoğun olarak kullanılan Hacıveliler, Hızırkahya ve Kavakköy mahalleleri arasında 4 kilometrelik asfalt çalışması tamamlandı.

Antalya genelinde asfaltsız yol bırakmayan Büyükşehir Belediyesi, Kumluca ve Finike’yi karayoluyla birbirine bağlayan Hacıveliler, Hızırkahya ve Kavakköy mahallelerini sıcak asfaltla kapladı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran “Kumluca ilçemizin Merkez mahallelerinde olduğu gibi kırsalındaki mahallelerde de çalışmalarımıza ara vermeden Büyükşehir Belediyesi olarak alt yapı ve asfalt konusunda gerekli yatırımları yapıyoruz. Belirlenen program dahilinde yöremizde sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmaları devam edecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel 'e Kumluca‘mıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.