“3. Altın Nota Türk Sanat Müziği Beste (Şarkı) Yarışması Başvuruları Başlıyor”
29 Eylül 2017, Cuma

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türk Sanat Müziği’ne özgün ve nitelikli eserler kazandırarak, yeni bestecilerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla üçüncüsünü düzenlediği “Altın Nota Beste Yarışması” başvuruları başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “3. Altın Nota Türk Sanat Müziği Beste (Şarkı) Yarışması” başvuruları bekliyor. TRT Türk Sanat Müziği repertuarını geliştirmek, bestecileri ve söz yazarlarını nitelikli yeni eserler vermeye teşvik etmek ve eserlerinin tanıtılmasına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen yarışmanın son başvuru tarihi ise 15 Ocak 2018 olarak belirlendi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Altın Nota Türk Sanat Müziği Beste (Şarkı) Yarışması’na güncel makamlarda bestelenmiş, özgün eserlerle yapılan katılımlar kabul edilecek.

Yarışmaya katılmak isteyen besteciler, başvuruyla ilgili detay bilgileri www.antalya.bel.tr internet sitesi duyurular bölümünden öğrenebilecek.

3. Altın Nota Türk Sanat Müziği  Beste(Şarkı) Yarışması 2018 Şartnamesi için tıklayınız.